Gastenboek

Heb je veel aan de consulten van Passano gehad?

Ben je tevreden en heb je mooie resultaten geboekt?

Wil je dan een woordje achterlaten voor bezoekers van deze site?

Zodat zij misschien ook een stap gaan zetten naar een gezonder leven.

Wil je schrijven wat je van Passano vindt?

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Jannie Jannie uit Drachten heeft geschreven op 6 mei 2021 om 20:25
Al lange tijd wilde ik graag afvallen en dat lukte niet. Toen hoorde ik via via over Trienke en heb direcht de stoute schoenen aan getrokken en een afspraak gemaakt. Na mijn eerste bezoek was ik razend enthousiast en ben door Trienke haar goede adviezen inmiddels 7 kilo afgevallen Meer dan ik had durven dromen en het mooie is dat ik op gewicht blijf. Dankzij Trienke haar adviezen en motivatie met Puur Gezond was mij dit nooit gelukt.
Yo Yo uit Drachten heeft geschreven op 7 juli 2020 om 13:04
Veel gehad aan de adviezen van Trienke! Niet alleen de voedingsadviezen maar vooral om het gezonde weer op te pakken als het even anders gaat. Leuke open gesprekken die zeer motiverend werken!
Jessica de Vries Jessica de Vries uit Drachten heeft geschreven op 6 januari 2020 om 19:52
Vorig jaar januari ben ik bij Trienke terecht gekomen nadat ik na een zwangerschap behoorlijk was aangekomen. Door alle tegenstrijdige adviezen die op internet staan was is na verloop van tijd steeds minder gaan eten wat vreetbuien als gevolg had. Tijdens het eerste gesprek met Trienke heeft zij mij meteen duidelijk gemaakt dat er geen slecht eten of slecht drinken bestaat. Wel dat pure รฉchte producten het gezonds zijn maar dat ik ook gerust eens chips mag eten of een borreltje drinken. In de periode van januari tot juni ben ik 4 a 5 kilo afgevallen en ik ben een stuk meer gaan eten. Hรฉรฉrlijk! Ook had ik weer een stuk meer energie en zelf vertouwen. Inmiddels ben ik sinds november 2018 tot nu (ongeveer een jaar tijd dus) 13 kilo lichter! Grotendeels heb ik dit te danken aan de goede voeding die ik nu eet. Op momenten als het weer een beetje moeilijk is, is Trienke altijd te bereiken en dan heeft ze weer genoeg tips om je op het "juiste pad" te houden. Ik zal Puur gezond, zeker met behulp van Trienke aan iedereen aanraden!
Sjoukje Sjoukje uit Drachten heeft geschreven op 17 november 2019 om 18:51
Ik ben voor de zomer begonnen met afvallen of eigenlijk met het aanpassen van mijn levensstijl. Inmiddels ben ik 14 kilo afgevallen en dit heeft me eigenlijk weinig moeite gekost maar zonder de motiverende (nooit veroordelende) hulp van Trienke was me dit nooit gelukt!
Emma Emma uit Drachten heeft geschreven op 16 november 2018 om 20:05
Het was een hele stap voor me om vorig jaar te beginnen aan een traject bij Trienke, maar omdat het mezelf niet goed lukte om af te vallen en ik alsmaar meer bijkwam en intussen toch serieus overgewicht had, wist ik ook dat ik hulp moest zoeken. De eerste afspraak vond ik doodeng, maar ik kwam bijzonder opgelucht thuis. Het gaf me moed en ik voelde me niet veroordeeld, iets wat ik mezelf nogal wel deed. Als kind, tiener en (jong)volwassene was ik altijd een 'spriet' qua gewicht. Vanwege angst- en depressieklachten gebruik intussen al heel wat jaren antidepressiva, medicatie die als bijwerking ook gewichtstoename kan geven. Dat gebeurde ook bij mij. Aanvankelijk vond ik dat niet erg, zelfs wel fijn, omdat ik daardoor geen ondergewicht meer had :). Ik ben een poos van de medicatie af geweest, maar op dit moment is dat helaas nog niet weer een optie. Intussen groeide ik dus steeds meer. Veel stress en een fikse burn-out een paar jaar terug maakten dus dat ik echt overgewicht kreeg. Ongelooflijk voor mij en ik had er veel moeite mee. Helaas is de situatie momenteel niet zo dat ik kan stoppen met de medicatie. Nog meer aankomen wilde ik echter ook niet. Afijn, naar Trienke dus! Met de hulp en support van Trienke ben ik begonnen aan Puur Gezond, om zo stap voor stap weer beter voor mijn lijf te gaan zorgen. En wat was ik verrast dat ik daardoor ook afviel, dat ik het dus toch kon/kan! Als ik weer eens wat lichter was, durfde ik mijn weegschaal soms niet te geloven en ging ik er wel vijf keer opstaan. Terwijl ik, als ik iets zwaarder was, dat gelijk geloofde. Na mijn Puur Gezond traject heb ik nog een vervolgtraject gedaan en vandaag heeft Trienke me 'los gelaten'. Ik voel me intussen lekkerder in mijn lijf, over het algemeen fitter en mijn buik zit me echt minder in de weg; er is weer een betere basis. Ik zit volgens de bmi nog ietsjes boven een gezond gewicht, maar door de komende tijd door te gaan met wat ik van Trienke geleerd heb, heb ik goede hoop dat ik in de toekomst weer een gezond gewicht bereik en in ieder geval niet meer zo zwaar word als ik ben geweest. Trienke is altijd aanmoedigend, positief, helder en duidelijk en heeft goede tips en ideeรซn, en probeert soms ook heel praktisch te helpen bij het uitvoeren van de tips. Zo had ik een tijd terug afgesproken om voortaan eerder van het werk te gaan, om op tijd thuis te zijn om te koken enz, en dan appte Trienke me af en toe aan het eind van de middag of het me lukte :). Ze is ook eerlijk over de dingen waar ze zelf tegenaan loopt, zaken waar iedereen mee te maken heeft die op gewicht wil blijven/komen. Het helpt mij - perfectionista ๐Ÿ˜‰ - om dat te weten. Ik ben blij dat ik de stap naar Trienke heb durven zetten en intussen weer op het betere pad ben beland. Leuke bijkomstigheid was om 'gewoan Frysk' met haar te kunnen spreken. Kortom, voor wie nog twijfelt: neem contact op met Trienke en word weer blij(er) met je lijf! Als ik het kan, kan jij het ook!
R.V. R.V. uit Drachten heeft geschreven op 9 augustus 2018 om 19:57
Na vele jaren diรซten is het mij gelukt om 7 kilo af te vallen met de motiverende hulp van Trienke en mijn gewicht blijft nu stabiel. Met het praktische PuurGezond heb ik mijn leefstijl aangepast. Ik kan het iedereen aanbevelen!