Gastenboek

Heb je veel aan de consulten van Passano gehad?

Ben je tevreden en heb je mooie resultaten geboekt?

Wil je dan een woordje achterlaten voor bezoekers van deze site?

Zodat zij misschien ook een stap gaan zetten naar een gezonder leven.

Wil je schrijven wat je van Passano vindt?

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Korrie Korrie uit Drachten schreef op 24 april 2023 om 13:12
Al jaren was ik bezig met letten op wat ik eet om me beter te voelen en bewust gezondere keuzes te maken en daar ook van te genieten. . Op een of andere manier kon ik niet de goede manier vinden om dat te bereiken. Toen ik de advertentie van Trienke voorbij zag komen, was ik direct geรฏnteresseerd. Ik dacht direct: "Dat wil ik graag proberen". Dat is nu 6 maanden geleden en ik ben blij dat ik toen direct een afspraak heb gemaakt. De gesprekken met Trienke hebben me veel inzicht gebracht. Trienke neemt ruim de tijd voor je en heeft heel veel kennis die ze op een prettige manier overbrengt. Ik ben me veel bewuster van wat ik eet en kan met plezier de gezonde keuze maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de nieuw ingeslagen weg kan volhouden, omdat ik merk dat ik lichamelijk veel meer in balans ben. Ik heb rust in mijn eetpatroon en kan voedzame en verzadigende maaltijden samenstellen. Nogmaals hartelijk dank voor je fijne begeleiding
Baukje Baukje uit Drachten schreef op 16 september 2022 om 08:59
Review Baukje (63 jaar) Ik zat vorig jaar niet lekker in mijn vel had last van snoepbuien. De website van Trienke sprak mij direct aan en ik las dat zij gespecialiseerd in emotie- eten is, dus ik besloot een kennismakingsafspraak te maken. Door haar begeleiding en kennis heb ik veel inzicht gekregen in mijn voedingspatroon en weet ik wat ik kan eten. Ik vond het traject heel prettig, Trienke is heel positief, geeft complimenten, is duidelijk en laat je in je waarde. Naast voeding hebben we ook naar mijn slechte slapen gekeken. Door haar tips is dit ook sterk verbeterd. Ik ben inmiddels 7 kg afgevallen en door mijn gezondere leefstijl is mijn bloeddruk onder controle! Een prachtig resultaat waar ik heel blij mee ben!
Manon Manon uit De Wilgen schreef op 15 september 2022 om 10:35
Na vele diรซten geprobeerd te hebben wilde ik weer normaal eten maar toch afvallen. Het moment dat ik dacht en nu moet de knop om was toen ik niet met mijn kinderen naar het zwembad wilde omdat ik mij voor mijn lichaam schaamde. Ik koos voor Trienke omdat zij normale voeding adviseert. Ze is rustig en kundig en het was fijn dat ik via de app mijn vragen kon stellen. Nu zijn we bijna een jaar verder en ben ik 14 kilo afgevallen. Doordat ik gezonder eet heb ik minder last van mijn reuma en โ€ฆ.. Gelukkig ging de leefstijlverandering heel geleidelijk en was het gemakkelijk vol te houden, ik kan het nu zelf en ga niet meer op dieet. Ik ben heel tevreden en heel blij dat ik deze stap gezet heb! En het allermooisteโ€ฆ ik ga weer naar het zwembad met mijn kinderen! Manon (54 jaar)
Corrie Corrie uit Ureterp schreef op 29 juli 2022 om 13:40
Corry, 61 jaar juli 2022 Na vele crashdieten wist ik niet meer hoe en wat ik moest eten, ik kreeg mijn gewicht niet meer onder controle. Ik had hulp nodig! Ik had last van snoepbuien, eigenlijk at ik gewoon te weinig of niet de juiste dingen. Ik ben in februari bij Trienke begonnen. Stap voor stap hebben we mijn dag opgebouwd qua voeding.Wat hebben mij de afgelopen maanden gebracht? Ik eet nu veel gezonder, meer groente en fruit, ik eet veel minder koekjes maar wel een gebakje als er feest is. Ook eet ik veel lekkerder en heb meer lol in koken. Maar het fijnste is dat ik geen last meer van snoep - en snaaibuien heb. Nu mijn voeding klopt ga ik ook afvallen, ik ben inmiddels 4 kilo kwijt en 4 cm buikomvang. Ik ga nu zelf verder met afvallen maar heb als stok achter de deur een afspraak met Trienke voor november. Worstel jij ook met je voeding en/of gewicht? Dan kan ik Trienke van harte aanbevelen!
Rieka Rieka uit Drachten schreef op 22 juli 2022 om 16:19
Ik was altijd met mijn gewicht bezig, van het ene dieet naar het andere, afvallen en daarna weer aankomen, altijd gejojo. Ik had vaak honger en had weinig energie. Ik had er zo genoeg van en zag een bericht van gewichtscoach Trienke op Facebook voorbij komen. Heb de website bekeken en heb een afspraak gemaakt. De begeleiding van Trienke is heel positief en motiverend. Ik heb geleerd dat ik gewoon normaal en gezond kan eten, ik ben daardoor een paar kilo afgevallen maar voel mij veel fitter, heb meer energie en geen hongergevoel meer. Ik weet nu wat ik op een dag kan eten ( Trienke werkt niet met weekmenuโ€™s daar moest ik wel even aan wennen) en dat ik in het weekend zonder schuldgevoel een wijntje kan drinken. Deze leefstijl past heel goed bij en is echt voor de lange termijn zodat ik nooit meer op dieet hoef!
Mariska Mariska uit Drachten schreef op 30 mei 2022 om 09:40
Op Facebook kwam de advertentie van Trienke voorbij en sprak mij meteen aan door de eenvoud: geen ingewikkeld dieet maar een goede balans met normaal eten. Nadat ik was afgevallen m.b.v. een crashdieet waren de kilo's er gaandeweg toch weer bijgekomen. Dergelijk dieet werkt voor mij dus niet blijvend. Het moest anders en misschien kon ik het antwoord vinden bij Puur Gezond. De aanpak van Puur Gezond begint met het bijhouden van een voedingsdagboek. Voor mij een goede manier om in kaart te brengen waar knelpunten zaten en wat er ook goed gaat. Adviezen van Trienke zijn heel praktisch en gemakkelijk toepasbaar (net zoals de gerechten). De opbouw van het programma gaat niet alleen over eten maar ook over omstandigheden in het leven die mogelijk van invloed zijn op het afvallen. Mij heeft het veel meer inzicht en houvast in mijn relatie met eten gegeven. Een minder gezonde keuze maken is prima als je er ook van geniet en jezelf daarna weer herpakt. Trienke denkt echt met je mee en is altijd bereidt om je te helpen als je even vast loopt. Dankzij Trienke heb ik een gezonde balans in mijn voedingspatroon gevonden!๐Ÿ˜Š.
Jannie Jannie uit Drachten schreef op 6 mei 2021 om 20:25
Al lange tijd wilde ik graag afvallen en dat lukte niet. Toen hoorde ik via via over Trienke en heb direcht de stoute schoenen aan getrokken en een afspraak gemaakt. Na mijn eerste bezoek was ik razend enthousiast en ben door Trienke haar goede adviezen inmiddels 7 kilo afgevallen Meer dan ik had durven dromen en het mooie is dat ik op gewicht blijf. Dankzij Trienke haar adviezen en motivatie met Puur Gezond was mij dit nooit gelukt.
Yo Yo uit Drachten schreef op 7 juli 2020 om 13:04
Veel gehad aan de adviezen van Trienke! Niet alleen de voedingsadviezen maar vooral om het gezonde weer op te pakken als het even anders gaat. Leuke open gesprekken die zeer motiverend werken!
Jessica de Vries Jessica de Vries uit Drachten schreef op 6 januari 2020 om 19:52
Vorig jaar januari ben ik bij Trienke terecht gekomen nadat ik na een zwangerschap behoorlijk was aangekomen. Door alle tegenstrijdige adviezen die op internet staan was is na verloop van tijd steeds minder gaan eten wat vreetbuien als gevolg had. Tijdens het eerste gesprek met Trienke heeft zij mij meteen duidelijk gemaakt dat er geen slecht eten of slecht drinken bestaat. Wel dat pure รฉchte producten het gezonds zijn maar dat ik ook gerust eens chips mag eten of een borreltje drinken. In de periode van januari tot juni ben ik 4 a 5 kilo afgevallen en ik ben een stuk meer gaan eten. Hรฉรฉrlijk! Ook had ik weer een stuk meer energie en zelf vertouwen. Inmiddels ben ik sinds november 2018 tot nu (ongeveer een jaar tijd dus) 13 kilo lichter! Grotendeels heb ik dit te danken aan de goede voeding die ik nu eet. Op momenten als het weer een beetje moeilijk is, is Trienke altijd te bereiken en dan heeft ze weer genoeg tips om je op het "juiste pad" te houden. Ik zal Puur gezond, zeker met behulp van Trienke aan iedereen aanraden!
Sjoukje Sjoukje uit Drachten schreef op 17 november 2019 om 18:51
Ik ben voor de zomer begonnen met afvallen of eigenlijk met het aanpassen van mijn levensstijl. Inmiddels ben ik 14 kilo afgevallen en dit heeft me eigenlijk weinig moeite gekost maar zonder de motiverende (nooit veroordelende) hulp van Trienke was me dit nooit gelukt!
Emma Emma uit Drachten schreef op 16 november 2018 om 20:05
Het was een hele stap voor me om vorig jaar te beginnen aan een traject bij Trienke, maar omdat het mezelf niet goed lukte om af te vallen en ik alsmaar meer bijkwam en intussen toch serieus overgewicht had, wist ik ook dat ik hulp moest zoeken. De eerste afspraak vond ik doodeng, maar ik kwam bijzonder opgelucht thuis. Het gaf me moed en ik voelde me niet veroordeeld, iets wat ik mezelf nogal wel deed. Als kind, tiener en (jong)volwassene was ik altijd een 'spriet' qua gewicht. Vanwege angst- en depressieklachten gebruik intussen al heel wat jaren antidepressiva, medicatie die als bijwerking ook gewichtstoename kan geven. Dat gebeurde ook bij mij. Aanvankelijk vond ik dat niet erg, zelfs wel fijn, omdat ik daardoor geen ondergewicht meer had :). Ik ben een poos van de medicatie af geweest, maar op dit moment is dat helaas nog niet weer een optie. Intussen groeide ik dus steeds meer. Veel stress en een fikse burn-out een paar jaar terug maakten dus dat ik echt overgewicht kreeg. Ongelooflijk voor mij en ik had er veel moeite mee. Helaas is de situatie momenteel niet zo dat ik kan stoppen met de medicatie. Nog meer aankomen wilde ik echter ook niet. Afijn, naar Trienke dus! Met de hulp en support van Trienke ben ik begonnen aan Puur Gezond, om zo stap voor stap weer beter voor mijn lijf te gaan zorgen. En wat was ik verrast dat ik daardoor ook afviel, dat ik het dus toch kon/kan! Als ik weer eens wat lichter was, durfde ik mijn weegschaal soms niet te geloven en ging ik er wel vijf keer opstaan. Terwijl ik, als ik iets zwaarder was, dat gelijk geloofde. Na mijn Puur Gezond traject heb ik nog een vervolgtraject gedaan en vandaag heeft Trienke me 'los gelaten'. Ik voel me intussen lekkerder in mijn lijf, over het algemeen fitter en mijn buik zit me echt minder in de weg; er is weer een betere basis. Ik zit volgens de bmi nog ietsjes boven een gezond gewicht, maar door de komende tijd door te gaan met wat ik van Trienke geleerd heb, heb ik goede hoop dat ik in de toekomst weer een gezond gewicht bereik en in ieder geval niet meer zo zwaar word als ik ben geweest. Trienke is altijd aanmoedigend, positief, helder en duidelijk en heeft goede tips en ideeรซn, en probeert soms ook heel praktisch te helpen bij het uitvoeren van de tips. Zo had ik een tijd terug afgesproken om voortaan eerder van het werk te gaan, om op tijd thuis te zijn om te koken enz, en dan appte Trienke me af en toe aan het eind van de middag of het me lukte :). Ze is ook eerlijk over de dingen waar ze zelf tegenaan loopt, zaken waar iedereen mee te maken heeft die op gewicht wil blijven/komen. Het helpt mij - perfectionista ๐Ÿ˜‰ - om dat te weten. Ik ben blij dat ik de stap naar Trienke heb durven zetten en intussen weer op het betere pad ben beland. Leuke bijkomstigheid was om 'gewoan Frysk' met haar te kunnen spreken. Kortom, voor wie nog twijfelt: neem contact op met Trienke en word weer blij(er) met je lijf! Als ik het kan, kan jij het ook!
R.V. R.V. uit Drachten schreef op 9 augustus 2018 om 19:57
Na vele jaren diรซten is het mij gelukt om 7 kilo af te vallen met de motiverende hulp van Trienke en mijn gewicht blijft nu stabiel. Met het praktische PuurGezond heb ik mijn leefstijl aangepast. Ik kan het iedereen aanbevelen!